Autoverzekeringen


Schakel eenvoudig over naar onze autoverzekering. Ontdek de unieke voordelen van onze Omniumverzekering en onze bijstand.

Pensioensparen


Uw levensstandaard behouden, ook na uw pensioen? Denk vooruit en bescherm uw inkomen.

Brand


Uw levensstandaard behouden, ook na een ramp? Denk vooruit en bescherm uw patrimonium.


Persoonlijke Ongevallen


Denkt u wel genoeg aan uzelf? Met andere woorden: zijn uw gezin en uzelf ook verzekerd wanneer u thuis of op reis geniet van uw welverdiende vrije tijd? Star Insurance beschermt alle gezinsleden in hun dagelijkse bezigheden; doe-het-zelfklussen, de grote schoonmaak, uw kinderen tijdens de les en op de speelplaats.

ABR - Alle Bouwplaats Risico's


Laat u een wo­ning bou­wen of ver­bou­wen door er­ken­de aan­ne­mers? Bent u zelf een aan­ne­mer? Dan is de ver­ze­ke­ring ABR iets voor u. Een muur die in­stort, dief­stal van bouw­ma­te­ri­a­len op de werf, scha­de aan een aan­pa­lend ge­bouw... Loopt er iets fout op de werf, dan bent u er­te­gen ver­ze­kerd.

NIEUW

BESTE GEZONDHEIDSZORG 2017 (DECAVI) : DKV-HOSPITALISATIEVERZEKERING

 DKV Belgium (DKV Hospi Premium)DKV Belgium heeft haar gamma hospitalisatieverzekeringen aanzienlijk verbeterd. Het nieuwe gamma bestaat uit drie producten, met elk hun eigen kenmerken, zodat de klant een bewuste keuze kan maken en een product kan kiezen dat afgestemd is op de eigen noden.DKV Hospi Premium, de vervanger van DKV’s topproduct IS2000, wordt bekroond als winnaar. Ook dit jaar was de jury ervan overtuigd dat deze uitstekende verzekering zich van zijn concurrenten onderscheidt door zijn optimale dekking, het derdebetalerssysteem via de Medi-Card® en de toepassing van het globalisatieprincipe van de hospitalisatiefactuur.De veranderingen ten opzichte van de oude hospitalisatieverzekering IS2000 zijn: dekking voor studenten die deelnemen aan uitwisselingsprogramma’s, volledige terugbetaling van de gipskamer, toevoeging van 3 zware ziekten (brucellose, ziekte van Creutzfeldt-Jacob en ebola: waardoor het aantal gedekte zware ziekten nu 30 bedraagt), vergoeding van een psychotherapeutische behandeling voorgeschreven door een psychiater, enz.Daarnaast zijn er in het nieuwe gamma ook 2 andere producten:– Met DKV Hospi Flexi geniet de verzekerde ook van een onbeperkte terugbetaling van zijn medische kosten bij een hospitalisatie. Bij deze verzekering wordt de verzekerde aangespoord om doelbewust te kiezen voor een één- of een tweepersoonskamer doordat een persoonlijke bijdrage van 150 EUR wordt gevraagd aan de verzekerde per opname met overnachting in een éénpersoonskamer. Daarnaast wordt een daghospitalisatie volledig terugbetaald in een tweepersoonskamer.– DKV Medi Pack speelt in op de vervaging van de grenzen tussen hospitalisatie en de verdere verzorging. Dankzij deze formule is de verzekerde heel het jaar door verzekerd voor medische kosten en is hij ook onbeperkt gedekt in geval van hospitalisatie in een tweepersoonskamer.
DKV biedt u dus de beste zorgen. Levenslang.

      
Contacteer ons
Ludwig Vanden Abeele & Gail Hoeylaerts staan klaar met een team gemotiveerde medewerkers. 
      
CONTACTEER ONS

Star Insurance
bvba Ludwig en Gail Invest

Brusselsesteenweg 39
9050 Ledeberg-Gent
09/224 43 77

FSMA : 110429 A
ON : 0844.017.982
Ludwig Vanden Abeele: 0473/ 94 45 45

Gail Hoeylaerts: 0470/ 58 95 92

Steven Uytterhaeghen: 0473/ 95 74 13

Dries Verhoeyen: 0472/ 66 89 14


SEND US A MESSAGE